Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Χταπόδι: Και θρεπτικό και με χαμηλή χοληστερίνη



Συνηθίζουμε να το τρώμε το καλοκαίρι με ουζάκι στην παραλία. Αλλά και την περίοδο της νηστείας, είτε βραστό είτε μαγειρευτό, με κοφτό μακαρονάκι. Μιλάμε για το χταπόδι, ένα από τα πιο υγιεινά θαλασσινά, το οποίο ξεχωρίζει τόσο για την υψηλή διατροφική αξία του όσο και για την πολύ χαμηλή περιεκτικότητά του σε χοληστερίνη. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι σημαίνει διατροφικά το χταπόδι για την υγεία μας. 
Συνέχεια στην πηγή: Vita.gr